Wat is de levertijd van mijn bestelling?

PSV FANstore Online hanteert standaard een levertermijn van 24 uur binnen Nederland indien het product voorradig is en voor 23:00 uur besteld is (van zondag t/m vrijdag), tenzij anders vermeld bij het betreffende product.

De levertijd van onder andere gepersonaliseerde artikelen en bedrukte shirts kan oplopen tot 5 werkdagen.

Via de track & trace code die je per e-mail ontvangt kun je de zending volgen. Je ontvangt deze code zodra je pakket is verstuurd.

Klik hier voor de levertijd in overige Europese landen en bekijk hier de verzendkosten.