Ga naar het betreffende ticket en kies bij de ticketinstellingen voor Delen annuleren of ticket terughalen als de persoon deze al geaccepteerd had. Daarna kun je het ticket opnieuw aan jezelf toewijzen of met iemand anders delen.
Ga naar het betreffende ticket en kies bij de ticketinstellingen voor Delen annuleren of ticket terughalen als de persoon deze al geaccepteerd had. Daarna kun je het ticket opnieuw aan jezelf toewijzen of met iemand anders delen.