Inloggen

No-showregeling


Het Philips Stadion is nagenoeg elk duel uitverkocht, maar doordat seizoenkaarthouders niet altijd komen - een zogeheten no-show - zijn er dikwijls alsnog lege stoeltjes. Om een vol stadion te stimuleren en zoveel mogelijk supporters in de gelegenheid te stellen een wedstrijd te bezoeken geeft PSV seizoenkaarthouders de optie om hun plaatsen in geval van afwezigheid terug in de verkoop te brengen. 

Van seizoenkaarthouders wordt met ingang van het nieuwe seizoen verwacht dat hun plaatsen minimaal 14 van de 17 Eredivisiewedstrijden bezet zijn of aangeboden worden via resale. Bij teveel verzuim verliest de houder het recht om de kaart het seizoen erop te verlengen. De houder kan via de wachtlijst weer in aanmerking komen. Deze no-showregeling geldt per relatienummer. Certificaathouders zijn uitgesloten van de regeling.

      Wanneer is een stoeltje bezet?

- Als je zelf aanwezig bent.

- Als je de plaats hebt uitgeleend aan een andere PSV-supporter.

- Als de plaats is aangeboden via resale, verkocht of niet.

PSV onderzoekt de mogelijkheid om gedurende het seizoen 2024-2025 de seizoenkaart digitaal in de app beschikbaar te krijgen, zodat je niet jouw fysieke seizoenkaart hoeft uit te lenen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om je seizoenkaart voor een losse wedstrijd door te geven aan bevriende PSV-supporters.