Corona Check

Voor toegang tot het Philips Stadion volgen we de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters dienen via de App Corona Check een toegangscode te kunnen overleggen voordat zij het stadion ingaan. Uiteraard dienen supporters ook een geldig toegangsbewijs voor de wedstrijd te hebben.

Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

- Volledige coronavaccinatie. Met een vaccin dat door de Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd

- Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van Corona

- Een negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app verwijzen we je naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest via www.testenvoortoegang.nl vereist.