Is mijn ticketaccount juist gekoppeld?

Controleer of het relatienummer van je (Seizoen) Club Card staat vermeld bij je gegevens, zo niet dan ben je helaas niet ingelogd met het mailadres wat bij ons bekend is. Maak een Mijn PSV-account aan op het juiste mailadres of klik in www.psv.nl/ticketaccount op 'Mijn PSV-account ontkoppelen'. Je kunt vervolgens zelf het juiste ticketaccount koppelen. Hiervoor dien je nog eenmalig in te loggen met je relatienummer en oude wachtwoord.