Hoe kan ik me in het Mijn PSV-account aanmelden voor de nieuwsbrief?

Log in op PSV.nl/mijnpsv en controleer of je ticketaccount is gekoppeld. Ga vervolgens naar de pagina ‘voorkeuren’ en geef per onderwerp aan waar je graag over geïnformeerd wilt worden.

Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van PSV mist? Voeg dan ons e-mailadres (email@newsletter.psv.nl,  email@services.psv.nl en kaartverkoop@psv.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders. Klik hier voor een uitleg hoe je dit kunt doen.