Hoe koppel ik mijn ticketaccount aan Mijn PSV-account?

Volg onderstaande stappen om je Mijn PSV-account te koppelen aan je ticketaccount

1.Log in bij Mijn PSV.

2.Klik op ‘Gekoppelde PSV-accounts’.

3.Kies voor ‘Tickets’

4.Log nog eenmaal in met je relatienummer en wachtwoord van je ticketaccount.

5.Controleer of de achternaam en geboortedatum van de twee profielen overeenkomen

6. Let er op dat de contactgegevens van je ticketaccount worden overschreven met de gegevens uit je ‘Mijn PSV-account’. Wil je jouw gegevens wijzigen, doe dit dan in je Mijn PSV-account.

7.Klik op ‘Ja, koppel deze accounts’

8.Je accounts zijn succesvol gekoppeld