Inloggen

Kan ik een kinderfeestje geven bij PSV?

Ben jij fan van PSV en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Philips Stadion. Een feestje is mogelijk vanaf tien personen (inclusief begeleiders). Voor kinderen tot en met 6 jaar oud is er het Phoxy Feestje en vanaf 7 jaar is er het PSV Feestje. Beide feestjes starten met wat drinken en een echte PSV-muffin voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Klik hier voor alle informatie over PSV Feestjes.