Zijn er PSV-spelers aanwezig?

We proberen altijd om spelers van het eerste elftal bij de PSV Soccer School te betrekken. Het kan voorkomen dat er spelers van het eerste elftal langs het trainingsveld staan, of zelfs langskomen voor een praatje of het uitdelen van handtekeningen. Dit is echter geen garantie en is vooraf ook niet bekend. De PSV Soccer School heeft geen invloed op het programma van het eerste elftal. Hierdoor kan het zomaar zijn dat spelers en staf vrij zijn, een besloten training hebben, op trainingskamp of in het buitenland zijn. Wij adviseren ouders dan ook om kinderen duidelijk te vertellen dat de kans groot is dat er géén PSV-spelers aanwezig zijn. Dit om mogelijke teleurstellingen achteraf te voorkomen.