Hoe bestel ik tickets voor thuiswedstrijden van PSV Vrouwen?

In het verkoopoverzicht op de website zie je welke wedstrijden momenteel in de verkoop zijn. Tickets zijn online te bestellen. Op de wedstrijddag is er aan de kassa nog kaartverkoop. De tickets voor wedstrijden op de PSV Campus De Herdgang kosten € 5,- per stuk.  Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief en zo op de hoogte te blijven van aankomende wedstrijden.