Hoe kan ik mijn PSV Betaalkaart opwaarderen?

De PSV Betaalkaart kan uitsluitend opgewaardeerd worden via PSV.nl/betaalkaart. Het is niet mogelijk om je PSV Betaalkaart in het Philips Stadion op te waarderen.

Hoe boek ik het saldo van mijn PSV Betaalkaart terug op mijn rekening?

Via PSV.nl/betaalkaart kun je het bedrag wat op je PSV Betaalkaart staat terugstorten op je rekening. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Login op uw account op PSV.nl/betaalkaart of via de PSV App.

• Klik op de knop ‘Restitutie’.

• Klik op het kaartnummer waarvoor je restitutie wilt aanvragen Er komt nu een blauw vinkje achter het kaartnummer te staan.

• Klik op de knop ‘Volgende’.

• Voer je bankrekeningnummer (IBAN) en de tenaamstelling in en klik vervolgens op de knop ‘Volgende’.

• Er komt een overzicht van je restitutieaanvraag in beeld.

• Klik vervolgens op de knop ‘Aanvragen’. Je restitutieaanvraag is succesvol ingediend.