Inloggen

Hoe vraag ik een PSV Club Card aan?

Vraag een PSV Club Card aan door onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar psv.nl/mijnpsv en log in of klik op ‘registreren’ om een account aan te maken.

2. Klik op ‘Gekoppelde PSV-accounts’

• Is je ticketaccount al gekoppeld? Ga naar stap 5;

• Moet je jouw ticketaccount nog koppelen? Doorloop dan onderstaande stappen.

3. Klik op ‘Ticketaccount’ en log in of maak een nieuw account aan indien je deze nog niet hebt.

4. Controleer of de achternaam en geboortedatum van het te koppelen profiel overeenkomen en klik op ‘Ja, koppel deze accounts’.

5. Ga in je ticketaccount naar het tabblad ‘Club Card’, klik op ‘PSV Club Card aanvragen’ en volg de instructies.