Hoe kan ik mijn plaats te koop aanbieden? (stappenplan)

1. Log in op PSV.nl/ticketaccount
2. Klik op het tabblad 'mijn gegevens' klik op 'stel resale in'
3. Vink onder 'tickets aanbieden' aan voor welke wedstrijd(en) je jouw kaart wilt aanbieden voor resale.
4. Klik op 'aanbieden voor resale'
5. Jouw plaats komt direct in de verkoop voor de door jouw geselecteerde wedstrijd(en)
6. Indien jouw plaats in de resale wordt verkocht, ontvang je per e-mail in de week na de betreffende wedstrijd een PSV Giftcard ter waarde van 1/17e deel van de waarde van jouw PSV Seizoen Club Card.